Nieuwe ouders

Bent u op zoek naar een (nieuwe) school voor uw kind(eren)? Als obs De Border stellen wij ons graag aan u voor!
Natuurlijk kunt u op deze website alles over onze school te weten komen, maar met deze speciale pagina willen we u hier graag nog beter bij helpen door onze belangrijkste uitgangspunten te tonen. Deze kunt u vinden in de brochure hieronder:


Welkom op School

Deze brochure informeert u over het onderwijs aan de jongste kinderen op onze school en is een aanvulling op onze schoolgids.
Klik op de afbeelding om te openen.

Aanmelden leerling

Als ouder kiest u zelf een school voor uw kind. 
U kunt uw kind te allen tijde aanmelden voor de basisschool. Het meest gangbaar is dat dit gedaan wordt vanaf de leeftijd van ongeveer 3 jaar. Soms melden ouders hun kind voor het derde levensjaar aan. 

Hebt u een school gevonden die voldoet aan uw wensen? Dan meldt u uw kind – indien mogelijk – minimaal 10 weken voor de aanvang van het nieuwe schooljaar schriftelijk aan. Of 10 weken voordat u wilt dat uw kind op school begint, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Dat is nodig omdat een school 6 weken de tijd heeft om een besluit te nemen over de aanmelding en deze termijn met maximaal 4 weken verlengd mag worden. Als u uw kind later aanmeldt, kan het zijn dat uw kind niet op tijd kan worden geplaatst. 

In principe stromen kinderen in als ze 4 jaar zijn geworden. Er wordt ook wel eens gekozen om kinderen na een vakantie in te laten stromen. Dit gebeurt altijd in overleg met u als ouder.

U kunt uw kind aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Als u denkt dat uw kind extra ondersteuning nodig heeft, geeft u dat bij de aanmelding aan de school door. Ook moet u het melden als u uw kind op meerdere scholen hebt aangemeld. 
Wilt u een aanmeldformulier en/of informatiepakket aanvragen? Of heeft u een andere vraag?
Contact
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort

Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl
Lees verder