Integraal Kindcentrum

Kinderdagverblijf

De allerkleinsten kunnen bij ons in een inspirerende speelomgeving de wereld ontdekken. Dreumesen en peuters vinden het leuk om grote mensen te imiteren. Daarom mogen ze bij ons helpen bij huishoudelijke klusjes en spelen ze met echte keukenspulletjes. Zelf doen en zelf ervaren vinden we heel belangrijk. Baby’s kunnen binnen onze veilige omgeving vrij bewegen. Met speciaal spelmateriaal dat ze stimuleert om te ontdekken. 

Speelleergroep

Wij noemen onze peuterwerkplaatsen en voorscholen voortaan ‘speelleergroepen’. De speelleergroep is onze peuterspeelzaal ‘nieuwe stijl’, voor peuters van 2 tot 4 jaar. Op de speelleergroep spelen peuters heerlijk samen. Met elkaar, maar ook met de kleuters die naar school gaan! Dat is een van de vele voordelen van een Kindcentrum. Natuurlijk is dat leuk, maar ook leerzaam. Rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op je beurt wachten...  Allemaal vaardigheden die kinderen nodig hebben op de basisschool en in hun hele latere leven. Door al vroeg deze overlap te organiseren is het een kleine, natuurlijke stap naar de basisschool.

Buitenschoolse opvang

Lol hebben in je ontwikkeling! Lekker rennen, ravotten en balletje trappen. Zo leer je het meest! 
Als onderdeel van een kindcentrum is het makkelijker om een doorgaande lijn te realiseren tussen school en bso, waardoor op een speelse manier met de activiteiten kan worden aangesloten bij de verschillende interesses en ontwikkelingsfases van de kinderen.
Slijm maken, een skateclinic, champignons kweken, zwemles onder bso-tijd of creatieve workshops volgen bij Scholen in de Kunst? Bij ons is niets te gek. Ook kinderen die wat extra aandacht of begeleiding nodig hebben, zijn welkom. Je mag zijn wie je bent bij ons! 
Binnen de kinderopvang bieden we diverse pakketten. Van schoolweken, vakantieweken of een combi van die twee, tot alleen opvang op studiedagen. Opvang nodig voor schooltijd? Ook dat kan. Op bso de Waterval bieden wij voorschoolse opvang aan kinderen van de basisscholen in Nieuwland.

Openingstijden

Kinderdagverblijf (0 – 4 j): alle werkdagen van 7:30 – 18:30 uur.
Speelleergroep (2 – 4 j): op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 11.30 uur.
Je kunt ook kiezen voor de speelleergroep met verlengde openingstijden: 8:30 – 14:00 uur
Voorschoolse opvang (4 – 14 j): bij voldoende vraag op alle werkdagen, van 7.30 tot 8.30 uur.
Opvang na schooltijd (4 – 12 j): alle werkdagen van 14:00 tot 18.30 uur.
Tienergroep Cooldown (10 – 14 j): alle werkdagen van 14:00 tot 18.30 uur.

Wil je meer informatie of je kind aanmelden voor het kinderdagverblijf, de speelleergroep, bso of tienergroep?
Ga naar www.ska.nl of 033-470 13 03. We helpen je graag verder!
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.
OBS De Border
Samen met Ska op weg naar een integraal kindcentrum.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl