Beeldende vaktherapeute Marlon     

In ons gebouw bevindt zich tevens de praktijk van beeldende vaktherapeute Marlon Gering.
Marlon - Beeldende vaktherapie biedt therapie, coaching en begeleiding van voornamelijk kinderen met diverse (gedrags)problematiek. Een behandeling bij Marlon - Beeldende vaktherapie is altijd maatwerk. In samenwerking met u en uw kind wordt gekeken wat er nodig is om de hulpvraag te beantwoorden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kind passende werkvormen zoals tekenen, spelen en bewegen. 
U kunt vrijblijvend kennis maken met Marlon in het Cultuurlokaal van de Border. Verzoek om hiervoor vooraf even contact over op te nemen.

Marlon - Beeldende vaktherapie is onderdeel van Meerkring Vaktherapie; een samenwerking tussen verschillende vaktherapeuten en Stichting Meerkring. Samen wordt gestreefd naar een situatie waarbinnen het kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Contact
Voor meer informatie gaat u naar praktijkindebuurt.nl of neem contact op via marlon@vaktherapiemarlon.nl
06-14569565
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.
OBS De Border
Samen met Ska op weg naar een integraal kindcentrum.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl