Logopediepraktijken Amersfoort  

De Border is een samenwerkingsverband aangegaan met logopediepraktijken Amersfoort. Dit betekent in de praktijk dat wij op maandag, woensdag en vrijdag een logopediste in school hebben. Deze logopedisten werken nauw samen met de leerkrachten van De Border.
Een logopedist houdt zich bezig met het opsporen van en het verlenen van hulp bij problemen en beperkingen in de communicatie. Waarbij het doel is om de communicatie, in de ruimste zin van het woord, zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

De logopedisten zijn beschikbaar via telefoon, email, mailadres: info@logopediepraktijken-amersfoort.nl en op school zelf.
Logopedische behandelingen zijn in principe individueel, groepsafspraken vinden plaats op verzoek.  Alle logopedische behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar wanneer er een verwijzing van de (huis)arts/specialist is. Voor kinderen geldt 100% vergoeding.

Voor meer informatie klikt u op de volgende link  logopediepraktijken-amersfoort.nl  of mailt u naar info@logopediepraktijken-amersfoort.nl
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.
OBS De Border
Samen met Ska op weg naar een integraal kindcentrum.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl